Uncategorized

ONSDAG

Okej, snabbuppdatering av det allra viktigaste – jag är bara hemma och vänder. Den 1 juli flyttar jag in i ett fantastiskt hus i City Heights, som gränsar till North Park. En 7 minuters bilväg från där jag bor nu, ungefär. Huset bebos just nu av ett lesbiskt par och en kille som jobbar som tatuerare, samt katten Pumpkin. Vi har en mysig veranda och en gigantisk trädgård med planer för krydd- och grönsaksodling. Pepp! Nu ska jag iväg och försöka hitta en outfit eller två som lämpar sig för eventuella arbetsintervjuer, hej så länge.

0 Comments

  • Mami

    Det är väl ingen monsterkatt? Jag menar "ur askan i elden"! Annars låter det ju superbra! Arbetsintervju-outfit? Dräkt och vit blus? Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *