Uncategorized

SÖNDAG

Okej, det här suger verkligen. Idag är det söndag, jag har knappt lämnat min säng sen i fredags. Jag misstänker att jag har halsfluss. Jag har feber, frossa, kan knappt svälja, och har ingen ork till något annat än att sova. Till saken hör också att jag befinner mig i det enda landet i västvärlden utan gratis sjukvård (i alla fall enligt Michael Moore) och jag har ingen försäkring. Och även om jag hade haft försäkring är jag ändå på tok för orkeslös för att klara av att ta mig till läkaren. Under andra omständigheter hade jag skrivit något längre om Willy Kyrklunds bortgång, men alla krafter jag kunde uppbåda för tillfället gick åt till detta tycka-synd-om-mig-själv-inlägg. Det ska bli intressant att flytta om två dagar när jag inte ens kan ta mig upp ur sängen.

0 Comments

  • Maja

    Men borde de inte gå att få tag på pencelin receptfritt?
    Kolla i halsen om du har vita prickar på mandlarna… de brukar man ha vid halsfluss. Sen brukar de vara typ pencelin 2 ggr daglkigen tills lådan är slut. 🙂

  • Maja

    Men borde de inte gå att få tag på pencelin receptfritt?
    Kolla i halsen om du har vita prickar på mandlarna… de brukar man ha vid halsfluss. Sen brukar de vara typ pencelin 2 ggr daglkigen tills lådan är slut. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *