Uncategorized

TISDAG

Okej, ja, jag hinner ju inte riktigt med att uppdatera här mellan varven, det är så mycket nu. Idag har jag i alla fall köpt en ny bil, eller ja, inte ny då förstås, men en bil i alla fall. En svart -95 Hyundai Elantra blev det. M var med och prutade ner priset åt mig också, det är alltid bra att ha med sig en storväxt karl med en pistol tatuerad på huvudet när man köper bil. Och eftersom killen som sålde den råkade vara smogtekniker är den redan smoggad och klar. Puh!

Imorgon ska jag förbi UCSD en sista gång och lämna in slutprojektet i min litteraturteorikurs, sen är det över på riktigt. Jag ska fira genom att åka bergochdalbana, bästa examensceremonin någonsin.

0 Comments

 • ulf.boman

  Ahhh, bergochdalbana är som livet själv: hisnande.
  Hoppas M inte hade en pistol mot huvudet när han skaffade tatueringen. Det låter lite missriktat.
  GRATTIS till att det är över – på riktigt!
  School's out for summer. school's out for ever…

 • Mami

  Dagens ordspråk: Bättre en pistol tatuerad på huvudet än en i handen. Ja, och bergochdalbana är ju en bra metafor för livet: det går upp och det går ner. Men för mig räcker det med själva livet!
  Sköönt för dig att vara färdigpluggad nu. Och en färdigsmoggad bil – vilket kap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *