Uncategorized

TISDAG 2

Åh just det, ett par tillägg till föregående inlägg.

Som om inte allt det andra vore nog (1) så råkade jag, när jag svimmade, ut för någon sorts whiplasheffekt innan läkarna hann fånga upp mig, och kunde till följd av detta inte lyfta huvudet själv på flera timmar. Som något jäkla spädbarn. Nacken gör fortfarande ont, och jag kan inte riktigt vrida huvudet i sidled, men det känns åtminstone bättre efter ett varmt bad, massage och en kuddlös nattsömn.

Och som om inte allt det andra vore nog (2) regnade det när de förde mig från läkaren till ambulansen och från ambulansen till sjukhuset. Jag vill påminna om att jag befinner mig i södra Kalifornien, och det var förmodligen det första regnet i år. Resten av dagen var det strålande solsken, hela skuren kom alltså när jag låg fastspänd och hjälplös på en bår med ansiktet mot himlen. Är det detta som kallas karma?

Här har ni lite bildbevis också, känsliga läsare (mamma!) kan ju blunda.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *