Uncategorized

FREDAG

Efter bara två dagar på mitt voluntärjobb har jag blivit befordrad. Jag råkade nämna att jag kan Photoshop, så nu är jag plötsligt grafisk design-ansvarig. Har redan tre flyers och ett tröjtryck att sätta ihop, kan ju bli intressant. Men om jag någonsin vill satsa på en karriär som AD är det ju aldrig fel med en portfolio. Synd bara att jag inte får en krona för besväret. Nåväl, på måndag ska jag på arbetsintervju för ett riktigt jobb. Håll tummarna!

Den senaste veckan har för övrigt varit den mest sociala någonsin. Fredag: spelning med Claudia, Stephanie och Ricardo. Lördag: bilshow med Sarah, Johnny och Wendy. Söndag: parkhäng med Freddie. Måndag: tatuering med Dustin. Tisdag: modevisning med Stephanie och Gauge. Onsdag: öl med Gauge. Torsdag: bilmeck med Brian, filmkväll med Mark. Fredag: stranden med Freddie. Och imorgon är det pysseldag med Claudia. Dessutom har fredagkvällen bara börjat. Om inte annat är det ibland bra att bli påmind om vilka fina vänner man har.

Bilshow med Johnny och Sarah

0 Comments

 • ulf.boman

  Grattis till AD-jobbet och en allt längre CV – hoppas det går bra på måndag! Vi håller tummarna.
  Men, men, det är ju inte alltid jag förstår mig på dig (vilket leder till överraskningar förstås): vadan detta bilintresse?
  "Lördag: bilshow med Sarah, Johnny och Wendy.[…] Torsdag: bilmeck med Brian"
  Ju mer man ser desto mer kan man lära.
  I Öregrund skiner solen med sin frånvaro och bilarna byts mot bullrande motorbåtar.

 • Sanna

  Papi: Bilshowen var även psychobillyspelning, så inget konstigt där. Och bilmecket var mer nytta än nöje, mina bromsar krånglade.

  Mami: Håller med fullständigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *