Uncategorized

TORSDAG

Jag skrev ett inlägg här, men raderade det igen eftersom det var så patetiskt. Men sen tänkte jag att fuck it, det är min blogg, jag klagar hur mycket jag vill.

Jag är inne på sjunde sängliggande dagen i rad. Att jag kände mig bättre efter sjukhusvistelsen verkar mest ha varit önsketänkande; halsen tycks ha blivit värre och jag har ingen kraft till någonting. För att orka stå på benen i 20 minuter krävs två timmars uppladdning i sängen, och det kan ju vem som helst räkna ut att det inte är hållbart i längden. M väckte mig inatt, mitt i natten, och var helt förskräckt för att jag hade så hög feber att jag nästan drunknade i svett. Inte konstigt om man blir uttorkad.

På plussidan har jag i alla fall flyttat in i nya, fina huset. Fick hjälp med kånkandet av tre starka karlar, så själva flytten var inte så ansträngande som den kunde ha varit. Mina nya roomies är världens gulligaste. Och jag har gått ner 5 kilo. Man får vara glad över det lilla.

0 Comments

 • Mami

  Det är inte patetiskt att klaga när man är sjuk – när ska man annars klaga? Men nu är jag orolig för dig! Du måste gå till doktorn igen! Drick mycket vatten! Och försök att äta, 5 kg viktminskning är för mycket för dig!

 • Anna Nio

  Klaga är en mänsklig rättighet, jag klagar ju järnet i min blogg – mest på andra, dock, men skit samma!

  Prova att äta bananer och lite söta kex, det var det enda jag kunde äta när jag blev sinnessjukt sjuk för många år sen. Plus såklart jättemycket vatten, och kanske nån slags yoghurt för lite kalcium med. Hoppas du mår bättre snart. :/

 • CINDERALLEY

  Anna: Bananer och yoghurt är basföda även när jag är frisk, så jag kör på det nu också. Tack för tipsen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *