Uncategorized

FREDAG

Jag har flera gånger upprepat hur skönt det är att vara helt färdig med studierna för första gången någonsin. Nå, det har visat sig vara en sanning med modifikation. Även om det är skönt på ett sätt är jag så van vid att plugga att jag känner mig totalt intellektuellt understimulerad av att inte göra det. I sista sekunden anmälde jag mig således till en distanskurs i CSS-baserad webbdesign på Umeå Universitet och fick just beslutet att jag är antagen. Utbildningen är CSN-berättigad och kommer därmed att betala min hyra under hösten oavsett om jag hittar ett jobb eller inte. Och med tanke på att jag redan är rätt grym (eller åtminstone halvdan) på CSS torde det hela inte bli alltför tidskrävande. Däremot kommer det se fint ut i CV:t, och det är ju som bekant högsta prioritet just nu.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *