Uncategorized

ONSDAG

Okej, jag kan väl berätta några anekdoter då.

I söndags var jag på väg till BBQ i parken och stannade på 7Eleven för att tanka (ja, man tankar på 7Eleven i det här landet). Medan jag höll på med detta kom en liten brittisk dam fram och frågade om jag kunde tänka mig att hjälpa till att starta hennes bil, och med tanke på hur mycket bilproblem jag har haft i mina dar är jag verkligen inte den som säger nej. Det visade sig att damen och hennes amerikanska dotter (som båda hade samma namn, typ Maureen) hade frågat varenda kotte på bensinstationen om hjälp med att starta sin antika -65 Mercedes, utan resultat. Jag körde i alla fall upp bredvid dem och vi kopplade ihop batterierna och mercan brummade igång utan problem. Medan vi gjorde detta kom en man fram och frågade Maureenarna (eller vad de nu kan ha hetat) om en vägbeskrivning till Pepper Dr, samma gata som de båda damerna av en händelse råkade bo på. Men, och nu till poängen med historien, samme man hade bara minuter tidigare nekat dem starthjälp, och eftersom de här kvinnorna inte var typen som tar skit av folk vägrade de helt sonika att ge honom en vägbeskrivning. Quid pro quo. Och the nerves of some people.

Och idag, på väg hem från en liten (med betoning på liten) shoppingrunda för att trösta mig efter att inte ha kommit iväg till LA på grund av bilstrul, körde jag förbi en bil som blivit stoppad av polisen på Home Ave, bara några kvarter från mitt hus. Av naturliga skäl hann jag inte se exakt vad som hände, men vad jag däremot hann se var att det i förarsätet på den stoppade bilen satt en unge i 10-årsåldern. Resten av bilen var tom. Alltså, ungar som är ute och kör bil, det här är ju bevis nog på att jag bor i GHETTOT. 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *