Uncategorized

TORSDAG

Nyss hemkommen från ett par dagar i Rosarito, Mexico och jag kunde må bättre. Har åkt på en rejäl förkylning som var på gång redan innan vi åkte, men som jag lyckades skjuta upp till hemkomsten. Vilket väl är tur, för det innebär att det i alla fall inte är svininfluensan. Däremot misstänker jag att jag har lyckats bli biten av någon sorts mexikansk insekt, har fyra bett på armarna och ett på ryggen. Jag sitter i sängen med uppradat på nattduksbordet, i tur och ordning, nässpray, hostmedicin, värktabletter samt Benadryl kräm och tabletter mot kliande insektsbett.  Jag kunde må bättre, som sagt. Rosarito var i alla fall himla trevligt, och jag har en solbränna som inte är av denna världen. 

Mexico i bilder:

Utsikten från vårt hotellrum

Strandhäng på en nästan tom strand

Swedish massage, min specialitet!

Solnedgång från fin restaurang precis vid stranden

I filmstudion där de spelade in Titanic, på den äkta fören från filmen

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *