Uncategorized

ONSDAG 2

För en liten stund sen hade jag en lång telefonkonversation med Robert, en av M:s goda vänner som just nu avtjänar sitt sjunde år av ett 12 år långt fängelsestraff. Han hade lyckats muta en vakt till att få ha en mobiltelefon i cellen och förklarade hur trevligt det var att höra en tjejröst. Enligt logiken “M tycker att du är het, heta tjejer kommer alltid i grupp, alltså har du heta vänner” lyckades han övertala mig att försöka hitta honom en brevvän. Om någon svensk tjej (föredragsvis någon som är “het”) läser detta och känner sig manad, kontakta mig så fixar jag ihop er. Jag har stora planer på att göra om den här bloggen till en match.com för svenska tjejer och amerikanska snubbar bakom galler.

 (Obs! Det är inte killarna på bilden som kommer att skriva breven…)

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *