Uncategorized

ONSDAG/TORSDAG

Ännu en sen, händelserik natt. Klockan är snart 2, igen, och jag är nyss hemkommen från en kompisdejt med min nattugglefrände Claudia. Vi skulle egentligen gått på bio, men kom inte iväg hemifrån förrän efter 11 och då var sista föreställningen redan påbörjad. Eftersom att åka hem och lägga sig hade varit alltför mycket av ett antiklimax bestämde vi oss för att åka till det enda ställe som alltid är öppet – Walmart. Shopping är ändå alltid shopping, och man har helt enkelt inte så mycket att välja mellan efter midnatt en onsdagkväll. 

Dagen har dock varit mer produktiv än vanligt. Den började klockan 10:30, då jag blev väckt av telefonen och en dam som hade sett mitt CV och ville att jag skulle komma på jobbintervju. Jag tackade ja. Efter detta gick jag upp, åt frukost, körde ett pilatespass, duschade och åkte till stranden. Låg och stekte och läste den här boken (som väl inte direkt är något litterärt mästerverk, men jag fick den av en vän som skulle bli hemskt besviken om jag inte läste ut den) i ett par timmar. Åkte hem, lagade mat och kollade på en halv säsong av Weeds. Meningslöst blogginlägg men en bra dag på det hela taget. 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *