Uncategorized

TISDAG

Idag är det exakt ett år sen jag lämnade ett regntungt Stockholm för den eviga sommaren i södra Kalifornien. Det har varit det bästa året hittills i mitt liv, men å andra sidan har de senaste kanske fem åren fortsatt att överträffa varandra så det var inte helt oväntat. Drömförverkligande har ofta den effekten. Jag har under det senaste året hunnit med en massa saker. Till exempel att avverka två lägenheter, ett hus och tre bilar. Eller ja, huset och den tredje bilen är inte avverkade ännu, men ni fattar. Fem olika roommates. Tre terminer på UCSD. Två band varav åtminstone ett fortfarande är aktivt. Ett helt gäng nya bekantskaper samt ett fåtal vänner för livet. Oberäkneliga spelningar, och resor till LA, Las Vegas, New York, Mexico och Kaliforniens inland. Och så mycket annat att jag varken kan, vill eller bör återkalla det här. 

Tiden mellan 1 september 2008 och 1 september 2009 gick så otroligt fort, och ändå känns det som att jag har bott här betydligt längre. Och som att jag precis har flyttat hit. Och som att jag aldrig vill härifrån.  

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *