Uncategorized

TISDAG

Jag drömde inatt att Johnny Depp dog, och att jag var första journalist på plats för att stjäla scoopet. Fast sen visade det sig att det inte alls var Johnny Depp som hade dött, utan Ulf Larsson. Antiklimax.

När jag kom hem efter en natt i Los Angeles i helgen hade för övrigt två av mina roomies rivit ut allt innehåll från redskapsboden på tomten och bestämt sig för att bygga en massagestudio där. Eftersom de båda är utbildade massageterapeuter, och eftersom ingen i det här huset har ett inkomstbringade jobb, är ju allt som kan dra in pengar till hushållet välkommet. Även att låta nakna främlingar bli knådade i en liten stuga precis utanför mitt rum. 

Problemet är nu bara att vi inte har någonstans att göra av allt skit som var undangömt i boden.

0 Comments

  • Mami

    Gör som vi: åk med det till tippen! Eller hugg sönder och använd som brasved (men vid närmare eftertanke kanske det inte är så vanligt med öppna spisar i San Diego?:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *