Uncategorized

TISDAG/ONSDAG

Av någon anledning är jag galet produktiv på nätterna, medan jag inte får speciellt mycket gjort på dagarna. Jag vet inte vad det beror på, men så fort min hjärna bara snuddar vid tanken på läggdags säger kroppen bestämt ifrån och kommer på hundra saker som den tycker att jag borde göra mitt i natten istället för att sova.    

Nu är klockan strax efter 2 på natten och jag har just skickat in en examinationsuppgift i min CSS-kurs, som jag helt plötsligt blev motiverad att knåpa ihop trots att det är en vecka kvar till inlämning. Jag har även skickat iväg ett par viktiga mail, lagat och ätit en fantastisk god pastarätt, samt är i skrivande stund i full färd med att… ja, ni vet, uppdatera bloggen. Detta att jämföra med vad jag fick gjort under de ljusa timmarna idag. Jag såg hela säsong 2 av Weeds, samt åkte och köpte fetaost.  

Om några timmar går solen upp. Då är det säsong 3 som gäller.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *