Uncategorized

TORSDAG

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Men såhär. Mina roomies har en del seriösa hippieidéer för sig. Till exempel har de naturläkemedel och häxkurer för precis allting, och har botat märkliga åkommor hos mig fler än en gång med salvor, soppor och drycker. De har även ett medium som de besöker med jämna mellanrum, för att få reda på vad framtiden kan ha att erbjuda. Jag som är totalateist och minst sagt skeptisk till allt new age-relaterat skrattar oftast lite sådär lagom överlägset när de berättar om seanser och wiccanska vänner. 

Förra veckan var jag dock på en jobbintervju för en position som webbdesigner här; en liten prisbelönt webbdesignbyrå i Carlsbad där det i princip bara jobbar kvinnor. Jag vill faktiskt gå så långt som att kalla det hela för ett drömjobb. När jag kom hem sa mina roomies att sist de träffade sitt medium hade hon spått en förändring i balansen i hushållet inom fyra månader. Detta var fyra månader sedan. Rumskamraterna tog därför detta som en stark indikation på att jag skulle få jobbet, och flytta ut ur deras extrarum. 

Och idag fick jag ett mail från chefen på One Lily, som erbjöd mig jobbet. Jag tackade ja, förstås. Och grät till och med en liten skvätt av lycka. Nu är det jag som packar mina saker och flyttar till North County. 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *