Uncategorized

TORSDAG 2

Förresten har jag kommit på en briljant lösning på min svårartade dygnsrytmstörning. Sätta en väckarklocka. Jajamensan. Mobilalarmet är satt till 9:30 imorgon – man får ju börja varligt. Jag inser att detta kommer bli en seriös prövning av min självbehärskning, det är ju trots allt ganska lätt att bara stänga av larmet och somna om igen. Men i övermorgon ska vi upp tidigt och bege oss till Magic Mountain norr om Los Angeles. Och ska man orka åka bergochdalbanor hela dagen duger det inte att vara jetlaggad. Eller ja, det är ju egentligen inte jetlag utan bara oregelbundna sovmönster, men det tvivlar jag på att min kropp vet om. I alla fall. Somnar jag inom den närmaste halvtimmen får jag 6,5 timmars sömn inatt. Det är ju inte i närheten av mina normala 10 timmars skönhetssömn, men det får det vara värt. Man får ju offra sig för Magic Mountain.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *