Uncategorized

ONSDAG

Jag förstår att ni väntar spänt på en uppdatering om hur det går på nya jobbet. Inte? Nå, här kommer den i alla fall. Efter bara två dagar som heltidsanställd webbdesigner är jag helt fascinerad – jag kan inte riktigt förstå att jag får betalt för att vara kreativ. När jag fick höra i förtroende att jag dessutom har högst lön på kontoret fick jag ytterligare en smärre chock, speciellt eftersom pengar verkligen är det minsta jag bryr mig om. 

Min chef är en 32-årig fyrabarnsmamma med fem tatueringar och bred sydstatsdialekt, som varje tisdag bjuder sina anställda (och deras syskon/barn/pojkvänner) på middag och bio. Igår åt vi vegetarisk buffé på Souplantation, samt såg The Box (som dessvärre visade sig vara en av de sämsta filmer jag någonsin sett, alla kategorier, men tanken var god i alla fall). 

Men ja, för att sammanfatta de första intrycken: Allt jag någonsin velat ha är ett jobb som det känns kul att gå till på morgonen. Nu har jag ett som jag inte vill gå hem från. 

På balkongen utanför kontoret

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *