Uncategorized

SÖNDAG

Det går bra nu. Lite för bra. Så bra att högre makter tyckte att det var dags att väga upp mitt flyt med lite klassiskt oflyt. Ungefär en timme efter att jag hade flyttat in i nya lägenheten hörde jag en krasch från parkeringsplatsen utanför. Det visade sig att en ung tjej hade backat sin bil rakt in i min, med ursäkten att det var mörkt ute och min bil är svart. (Den är grön, men det kändes onödigt att påpeka.) Tur i oturen är att jag redan kör en riktig skrothög, så en tillplattad bakre kofångare gör ingen större skillnad varken estetiskt eller funktionsmässigt. Men lite snopet var det ändå – inte direkt det välkomnande till kvarteret jag hade väntat mig. 

I övrigt trivs jag otroligt bra i nya lägenheten. Att jag verkligen bodde i ghettot innan har blivit extra tydligt sen jag flyttade till överklassområdet Carlsbad. Gatorna är rena och fina och kantade av raka palmalléer. Och levnadsstandarden i lägenheten når nästan upp till svensk dito, vilket inte är helt vanligt i något annat land än, ja, Sverige. Redan första utekvällen träffade jag dessutom en kille som också visade sig vara en tatuerad nyinflyttad basspelande webbdesigner, så nästa vecka har jag inte bara jobbstart att se fram emot, utan även en dejt. 

Som sagt, det går bra nu. 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *