Uncategorized

TISDAG 3

Det här är intressant, att mitt i all stress just nu känner jag mig mer avslappnad än någonsin. Det har bara gått fem dagar sen jag fick reda på att jag från och med nästa vecka har ett heltidsjobb, och saker och ting har gått så otroligt fort. Jag har som sagt redan hunnit hitta en ny lägenhet samt packa större delen av mina tillhörigheter, och jag flyttar in om två dagar. Men trots stressen med att flytta, göra sig hemmastadd och börja nytt jobb inom loppet av några dagar så är det som om ett lugn har sänkt sig över mig. Jag kan för första gången på,  jag vet inte – fyra år? – slappna av med gott samvete. Jag läser böcker från pärm till pärm, slötittar på hela säsonger av halvfåniga tv-serier, väntar två timmar hos läkaren med en vän för att hon ska slippa gå ensam och skriver tre blogginlägg på samma dag, utan att ha den där ständigt gnagande känslan av att jag egentligen borde göra något annat – plugga, söka jobb, eller båda två. Det är så skönt att jag inte ens kan beskriva det. 

Nej, nu ska jag kolla färdigt på säsong 1 av Greek samt läsa ut Jonas Karlssons Den perfekte vännen. Later, homies.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *