Uncategorized

Om helgen som gick

I lördags hade jag finbesök från Sverige. Jag fick prata svenska för en kväll, dricka öl och dansa, och spendera natten i en lägenhet med utsikt över hela San Diego, och det var en så bra kväll att det nästan inte gjorde något att lägenhetskaninen spenderade natten med att tugga sönder ena handtaget på min finaste Betsey Johnson-väska.Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa det mest intressanta jag har hittat i bokhandeln på länge. En roman som skrevs 1945 men inte publicerades förrän 2008. Och som är skriven under pseudonym av två av beatgenerationens främsta rockstars, Jack Kerouac och William S. Burroughs. Men titeln är nog ändå det bästa av allt: And the Hippos Were Boiled in Their Tanks.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *