Uncategorized

Om ingenting, egentligen

Jag förstår inte var den här veckan tog vägen. Någon frågade mig idag vad jag hade för planer för helgen, och jag tänkte att helgen, den är ju långt borta, det är ju fortfarande… tisdag? Sen insåg jag att det är fredag imorgon, och jag förstår inte hur tiden kan gå så fort när man egentligen inte gör något annat än att jobba och hänga på gymmet. I vilket fall som helst har jag nu blivit halvt tvingad att styra upp svenskt julfirande till den 24:e, så till helgen blir det IKEA för att inhandla glögg och pepparkakor och allt annat köttfritt julrelaterat de kan tänkas ha kvar. IKEA lördagen innan julafton, det kommer att bli en lugn och skön upplevelse. Inte. Jamen. Det var bara det jag ville säga.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *