Uncategorized

Om mat och dryck

Vi hade som bekant vinprovning på julfesten i torsdags, och det blev så pass mycket vin över att jag blev hemskickad med fyra flaskor rött och två vita. Dessvärre redan öppnade, vilket innebär att de bara håller i ett par veckor till. Nu är jag ingen stor vindrickare, men med lite kreativa lösningar har jag ändå lyckats göra slut på en hel del vin redan. Idag lagade jag till exempel en helt fantastiskt god ugnsbakad pastarätt med rödvins- och tomatsås och massor av färsk parmesanost. Serverad med en bärsallad och ett glas av samma Malbec som i såsen Jag skulle gärna ge er receptet, men som alltid när jag lagar mat blev det blev så improviserat att jag inte har en aning om vad jag hade i. Här får ni en rykande färsk bild i alla fall.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *