Uncategorized

Om veckan som gick

Den senaste veckan har varit både väldigt bra och väldigt dålig, i omgångar. Övervägande majoritet av det tidigare dock. Lågvattenmärket kom i onsdags, då jag bestämde mig för att ta en Greyhound till Hollywood för att julhänga med Diana. För att sammanfatta: bussen var en timme sen, när den väl dök upp var den så full att en massa folk med biljetter inte ens fick komma på, vi blev stoppade av tullkontrollanter och jag hade inte mitt pass med mig, min mp3-spelare dog efter 5 minuters resa, jag hade en skrikande unge precis bakom mig hela vägen, jag missade min anslutningsbuss eftersom bussen var sen och fick ta taxi/t-bana sista vägen till Hollywood, samt, det bästa av allt; i Long Beach tog någon min väska av misstag och det tog Greyhound över ett dygn att skicka den till Hollywood.

När jag väl var framme gick jag och köpte en flaska champagne, eftersom jag kände att det var det enda som skulle kunna få mig på bra humör igen efter mardrömsresan. Vi drack upp den första flaskan. Sen köpte vi en till. Då kändes det lite bättre. Efter det drog vi ut och gjorde stan osäker.

Jag, Diana, Mike och Gabi på Burgundy i Hollywood


På julafton var vi av ovanstående skäl lite för slitna för att orka festa till det. M kom upp från San Diego med julklappar, och vi lagade en massa god mat. Vi stupade i säng på hotellet vid 23-tiden. På juldagen åkte vi hem till M:s bror och hans fru i Tarzana utanför Los Angeles för att fira jul med hela Reynolds-släkten. Det blev en lång dag av champagnedrickande vid poolen i solskenet. Jag kan tänka mig värre sätt att spendera juldagen på.

Poolen. Och solen.

Jamen god jul då!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *