Uncategorized

Working hard

Om ni undrar varfor jag inte uppdaterar bloggen just nu kommer här några av anledningarna.

1. Jag har fortfarande inget internet hemma. Jag fick tillbaka min laptop från datordoktorn med en formaterad hårddisk och upptäckte att den trådlösa nätverksanslutningen inte funkade. Har inte haft tid eller ork nog att bry mig om att fixa det.

2. Det händer alldeles för mycket annat just nu. Efter bara två månader på jobbet har oväntade karriärmöjligheter plötsligt dykt upp. Mitt ständiga mål “chefredaktör innan 25” lär inte hända eftersom jag har bytt bransch, men webbdesignmotsvarigheten står och knackar på dörren as we speak. Nervöst. Men spännande.

3. S är här och hälsar på, och vem vill sitta och blogga när man kan glida runt och göra stan osäker?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *