Uncategorized

Life on the edge

Mina två stora drömmar har i väldigt många år varit dessa: att köra motorcykel och att hoppa bungyjump. Och jag är en stor fan av att uppfylla drömmar. Jag håller just nu på och läser motorcykelteori för att kunna ta körkortet framåt sommaren. Och jag och Isaiah har i ett par dagar försökt planera att åka och hoppa bungyjump. Dessvärre är det närapå omöjligt att hitta hoppställen i Kalifornien och angränsande stater, så det hela är lättare sagt än gjort. Igår morse satt vi dock på IHOP och bläddrade i en tidning i väntan på frukosten, och fick syn på en kupong för fallskärmshopp. Och tänkte att det vore ett ordentligt sätt att fira Alla Hjärtans Dag på. Alltså ringde vi helt sonika numret på kupongen och bokade tid. Imorgon klockan 12 ska jag kasta mig ut från ett flygande plan. Det är egentligen inte klokt. Det pirrar i magen bara jag tänker på det. Men jävlar i helvete vad coolt det kommer vara. Jag älskar impulsiva infall som dessa. Ni får en redogörelse imorgon, om jag överlever fallskärmshoppet.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *