Uncategorized

Skjut en snut

Kanske borde säga några ord om Alla Hjärtans Dag också. Jag vaknade på söndagmorgonen i Chino, en liten håla öster om Los Angeles, som är insvept i en skarpt illaluktande dimma av hästgödsel. När jag äntligen hade lyckats lokalisera min bil och min väska tog jag mig hem till Carlsbad igen. Spenderade resten av dagen i sängen. Senare på kvällen tänkte jag och Isaiah åka och köpa frozen yoghurt. Precis utanför yoghurtstället blev vi stoppade av polisen. Inte en polisbil heller, utan två. Sannolikt eftersom poliserna var bittra över att behöva jobba på Alla Hjärtans Dag istället för att tillbringa den med sina fruar.

Vi blev tillsagda att kliva ut och sätta oss på trottoaren medan de genomsökte bilen och kollade upp våra körkort i registret. Till slut fick vi i alla fall gå, eftersom vi inte hade gjort något. I precis samma sekund stängde yoghurtstället. Så det var bara att åka hem igen. Tack för en trevlig kväll, SDPD.

0 Comments

  • Ulf

    Att sitta på en trottoar ger möjlighet att kontemplera och reflektera över livets möjligheter och omöjligheter. Se det som att SDPD gav er möjligheten att stanna upp i tillvaron 😉

  • CINDERALLEY

    Ja, det later ju fint och bra, fast egentligen var det ju mer sa att SDPD frantog oss mojligheten att kopa glass pa Alla Hjartans Dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *