Uncategorized

Super Boring Sunday

Jag vet inte riktigt när det hände, men det känns som att det vände över en natt. Plötsligt har jag så mycket att göra på dagarna att jag knappt har en ledig sekund över, och kvällarna är likadana. Jag får tacka nej till förfrågningar om frilansjobb för att jag helt enkelt inte hinner med. Det känns ändå bra, jag trivs med många bollar i luften. Just nu är klockan 11 lördag förmiddag, och i en liten lucka mellan pannkaksfrukost på IHOP med Isaiah och ett besök till Carlsbads outletcenter passar jag på att uppdatera bloggen, som hamnar på lågprio och blir lidande under min aktiva högsäsong. Att jag samtidigt dras med förkylningen från helvetet får jag helt enkelt ignorera – jag har inte tid att vara sjuk just nu.

Imorgon är det för övrigt Super Bowl Sunday. Det är den i särklass största amerikanska sporthändelsen om året. En helt briljant idé som B kom med är att på denna dag åka till Disneyland, Six Flags, Sea World, eller något annat vanligtvis packat nöjesfält och förmodligen få ha hela parken för sig själv – eftersom ALLA är hemma och kollar på football. Nu regnar det dessvärre den här helgen, och jag är som sagt sjuk. Jag överväger alltså att joina Super Bowl-tittandet. Om inte för den fåniga sporten, så för reklamavbrotten.

0 Comments

 • Ulf

  Tja, här hemma har ju Melodifestivalen börjat, som kontrast till Super Bowl. Den är ju tack o lov befriad från reklamavbrott, men å andra sidan skulle de kanske behövas för att liva upp en annars rätt nattstånden tillställning. Inte ens Dolph Lundgren lyckades höja nivån (sic).

  Satsa du på en god bok, c-vitamin och bra musik, så försvinner förkylningen i ett nafs

 • Mami

  Men vad säger du – regnar det – igen!! Vad har hänt med "Sunny California"? Nu får du se till att bli frisk och beställa fram SOLSKEN tills jag kommer!
  Och en annan sak som jag inte fattar – vad hade Dolph Lundgren där att göra?

 • CINDERALLEY

  Mamma: Jag vet inte vad som har hant, det har verkligen regnat alldeles for mycket pa sistone. Men nu skiner solen igen. For gott, far vi hoppas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *