Uncategorized

Mina planer på att öppna apotek

Mitt liv den senaste veckan:
Efter att verkligen ha prövat ALLT på apotekets förkylningshylla mot hostan, samt konstaterat att antibiotikan jag fick utskriven häromdagen verkligen inte hjälpte, gav jag upp och gick till doktorn igen idag. När jag förklarade att jag knappt hade sovit en blund på fyra nätter på grund av konstant hosta skrev han ut något som i branschen visst kallas koma-medicin. Två teskedar när jag kom hem räckte för att slå ut mig totalt till sen eftermiddag – en mycket välbehövlig återhämtning. Isaiah hälsade mig välkommen tillbaka till livet som icke-zombie när jag vaknade igen. Nu återstår att se om jag faktiskt orkar gå till jobbet imorgon.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *