Uncategorized

Morgonbestyr

Jag har halsfluss. Klockan är 6 på morgonen och jag sitter i soffan i vardagsrummet med laptopen i knät och en kopp te i handen. Det är becksvart ute och jag har bara en liten läslampa tänd. Kattungen håller mig sällskap genom att springa fram och tillbaka genom rummet skitsnabbt och då och då stanna till och ge ifrån sig ett märkligt läte.

Jag vaknade klockan 5 imorse av att jag hostade så mycket att det var omöjligt att sova. Var hos doktorn igår, fick antibiotika, verkar inte riktigt hjälpa. Jag tror aldrig att jag har hostat så här i hela mitt liv. Det är en hosta som liksom skär genom märg och ben, som gör mig helt matt av ansträngning, som ibland tar en paus på ett par sekunder för att sedan återvända med orkanstyrka.

Nu sprang kattungen rakt in i altandörren, huvudet före. Ha!

0 Comments

  • Mami

    Åh, stackars liten! Själv har jag nästan slutat hosta nu – efter snart 4 veckor. Detta är menat som tröst – du ska se att du hinner bli frisk till bröllopet! Jag antar att det inte hjälper med den där dunderhostmedicinen (vad den nu hette). Jag tyckte inte att den gjorde så mycket nytta mot själva hostan – däremot sov jag som en klubbad oxe av den 😉 Krya på dig nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *