Uncategorized

Om första maj

Detta kommer absolut inte att bli en bröllopsblogg. Det vill jag bara klargöra. Men, faktum kvarstår att jag ska gifta mig om mindre än två månader, och jag har en del bröllopsrelaterat jag bara måste få ur mig.

1. Så fort jag ändrade min relationsstatus på Facebook till engaged började det helt ogenerat dyka upp bröllopsreklam precis överallt. Och det värsta är att en övervägande majoritet handlar om att gå ned i vikt inför den stora dagen, hitta “bröllopsformen” och få plats i klänningen. Det hela är inte bara en personlig förolämpning utan även ett tydligt tecken på dålig smak. Det sista blivande brudar behöver oroa sig över är väl för i helvete ett par extra kilon här eller där.

2. Jag trodde inte att det var möjligt, men jag kommer att gifta mig med en man som har precis lika mycket flyt som jag. Inom en vecka efter vår förlovning hade så gott som all bröllopsplanering redan planerat sig själv. Ett litet exempel: jag hittade min klänning på second hand dagen efter att vi förlovade oss. Den satt som en smäck och är förmodligen det finaste jag någonsin sett. Och kemtvätten kostade dubbelt så mycket som själva klänningen, vilket kanske säger något om hur billig den var.

3. Idag postade vi de sista inbjudningarna. Sammanlagt blev det runt 75 stycken, och då har jag ändå knappt bjudit några vänner från Sverige eftersom jag vet att de inte kommer kunna komma. Vi kommer att hålla mottagningen hemma hos oss, och nog för att vi bor stort, men 75 personer plus respektive skulle ändå kunna bli en smula för många. Vi hoppas att ungefär hälften dyker upp.

4. www.sannaandisaiah.com

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *