Uncategorized

420

Jag tittade just på datumet på senaste blogginlägget och insåg att det är nästan en vecka sen jag skrev något sist. Va? Var tog den veckan vägen? Jag fattar ingenting. I alla fall, här kommer en snabbuppdatering innan jag ska iväg till jobbet.

1. Det är en och en halv vecka kvar till bröllopet. Vi hade wedding rehearsal vid stranden i söndags, och när Isaiahs bror, tillika vår vigselförrättare, läste upp texten han hade valt för vår ceremoni var det så fint att jag nästan grinade. Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom den riktiga vigseln med mascaran intakt.

2. Jag håller på och gör om ett rum i vårt hus till ett Underland. Är mycket nöjd. Ni får se bilder när det är lite mer strukturerat och mindre stökigt.

3. Min chef och jag har ett spännande projekt på gång, som bland annat innefattar författandet av en bok. Jag får alltså ägna en stor del av min betalda arbetstid just nu åt att skriva. (Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?) Ni får veta mer när webbsidan för projektet är uppe.

4. Kattungen har upptäckt hur kul det är att stjäla alla mina hårsnoddar från badrummet och lägga dem i sin vattenskål. Behöver jag sätta upp håret får jag alltså gå ner till köket och plocka upp snoddarna från kattskålen. Jippie.

5. Av alla saker jag någonsin har kunnat föreställa mig skulle kunna förstöra mitt bröllop har vulkanutbrott förmodligen varit det minst sannolika. Fram till nu. Tack och lov verkar det som att flygtrafiken kommer igång igen innan nästa vecka, så att min familj kan flyga över och vara här på min stora dag.

0 Comments

 • Mami

  Eyafjallajökull är fienden! Men hon ska besegras!! Klart vi kommer till ditt bröllop (och tänk vad JAG ska gråta, mörka solglasögon kanske?) 🙂
  Nybadade hårsnoddar!
  Scenograf OCH författare!

 • Anonymous

  Jga har vart å sagt till vulkisen å den börjar ta det lilla lugna nu 🙂

  Katter som snodd tjuvvar det har jag också blivit van vid. Kruxet med min katt att han leker med dem och kickar in dem under pianot, vet inte hur många som ligger där nu, som både jag och han försöker få ut, jag så att jag inte behöver köpa nya och Rio (katten) för att kunna kicka in dem igen?

  All lycka på bröloppet! Härligt att höra/se/läsa att allt går helt underbart därborta

  / Victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *