Uncategorized

Ett försök till uppdatering

Det är bråda tider nu. Vi kommer ha 13 personer boende hos oss under bröllopshelgen. Fyra är redan här, och tre till på väg från flygplatsen. Vi gifter oss om två dagar. Jag har tagit ledigt från jobbet imorgon för att hinna med det viktigaste – manikyr, pedikyr och mat till 70+ gäster. Vädret är konstigt, blåsigt. Hoppas det blir varmare. Jag är förkyld. Hittade en till fantastisk klänning igår, den ska jag ha på mig på mottagningen. Vit klänning under ceremonin, svart under mottagningen. Hur hinner folk blogga veckan innan sitt bröllop? Jag försöker bränna en skiva med svenska punkhits till festens småtimmar, men det står still i huvudet. Kör på Broder Daniel istället. Avhuggna tankegångar. Sova.

0 Comments

  • Anonymous

    Hej Sanna

    Vi önskar dig lycka till med ditt nya liv som äkta hälft. Ska bli trevligt att få med sig ett amerikanskt par på skidåkningen framöver. Hoppas ni får en fin dag o hälsa alla. Stora grattiskramar från Pelle o Eva. Henning o Kajsa hälsar också.

    PS. Fin sång men vi grät inte. DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *