Uncategorized

Always on my mind

Just nu äter, dricker, andas och sover jag jobb. Det är så mycket att göra att jag har fått lov att förlänga mina arbetsdagar med en halvtimme. Jag vaknar på morgonen, åker till jobbet, sliter som ett djur hela dagen och kommer hem och stupar i säng. Det finns varken tid eller ork till att träffa vänner eller uppdatera bloggen. På nätterna drömmer jag om projekten jag jobbar med för tillfället. Som tur är har jag ett jobb jag älskar, och att jobba i en kreativ industri innebär dessutom att man får se frukten av mödan. Och när slutprodukterna landar över både kundens och ens egen förväntan känns det liksom värt allt slit.

För ett par dagar sen lanserade vi ett nytt stort projekt, Jarupa. Min chef är en entreprenörssjäl, och nya systerföretaget väntas bli en stor hit. För att inte tala om hur fin webbsidan är. Om ni klickar er vidare till WordPress-kursen vi erbjuder hittar ni dessutom mig omnämnd som “senior blogger” en bit ner på sidan. En av fördelarna med att jobba i ett så litet företag är att man får nya fancy titlar utdelade till sig lite titt som tätt.

0 Comments

  • Samantha

    Sånt är sjukt creepy.

    Ungefär som när jag funderar på att ringa min mamma när vi inte snackat på en vecka, och så när jag tar upp telefonen för att ringa så ser jag att hon ringer mig…
    Samma känsla.

  • CINDERALLEY

    Sånt händer mig jämt! Fast det gör det ju inte mindre märkligt. Vardagens eget lilla sätt att hålla en på alerten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *