Uncategorized

Första maj 2010

Nu har det visserligen gått drygt tre veckor sen bröllopet, men för er som inte redan har sett bilderna på annat håll kommer här en liten sammanfattning i foton. Bättre sent än aldrig, right? Jag hade egentligen tänkt ladda upp alla bilder här, men jag ORKAR INTE. Ni får se dem i en film istället. Sätt på högtalarna så blir det trevligare.


0 Comments

 • Samantha

  Hej Sanna.
  Du vet inte vem jag är, och jag vet inte vem du är, egentligen.
  Jag jobbar i Sicklabutiken, och började precis precis efter att du slutat jobba där. Alla på jobbet pratar om dig väldigt mycket, och de glömmer hela tiden bort att du hann sluta innan jag kom. Det är väldigt mycket "Åh, Sanna gjorde så" och "Åh, den lappen har Sanna skrivit."
  Så jag undrade vem den där Sanna var, och nu genom Sofias blogg hittade jag dig. Jag drog ialla fall mina egna slutsatser att det är du =)

  Så jag tänkte att eftersom jag nu varit inne och kollat på bilder på världens coolaste brud på hennes bröllop så får jag ialla fall säga hej. Och grattis. Grattis som fan. Du är verkligen ascool på bilderna. Helt sinnessjukt ball och fantastiskt vacker.

 • CINDERALLEY

  Samantha – Hej! Vad roligt. Tjejerna i Sicklabutiken är ju världens bästa, saknar både dem och butiken (eller ja, personalrabatten i alla fall).

  Tack så hemskt mycket för den fina kommentaren <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *