Uncategorized

Min lycka och andras olycka

För ett par veckor sen var vi och bowlade i Oceanside. Samtidigt med oss anlände en hummerlimousin med ett ungt brudpar och deras vänner. De spenderade bröllopskvällen i en bowlinghall. Inget fel med det, om man brinner för bowling. Problemet var bara att alla i sällskapet, inklusive brudgummen, var så fulla att de knappt kunde stå. Alla utom bruden. Hon satt ensam på en bänk i sin stora, vita klänning, som blivit självlysande i bowlinghallens neonljus, och såg så djupt olycklig ut, medan nya maken sprang runt med slipsen på huvudet och förde oväsen med sina grabbvänner. Jag minns tydligt hur illa till mods hela situationen gjorde mig, kanske framför allt i egenskap av blivande brud.

Den här minnesbilden dök upp för en kort sekund under min egen bröllopsdag, men försvann snabbt igen. Min egen bröllopsdag var allt jag någonsin kunnat drömma om, och mer därtill. Klarblå himmel, strålande solsken, familj och vänner som alla var där för vår skull. Det var PERFEKT.

Vi har över 700 bilder från bröllopet och den efterföljande festen. Det är ett ganska omfångsrikt projekt att försöka välja ut ett fåtal favoriter att lägga ut på bloggen. Tills vidare får ni hålla till godo med denna.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *