Uncategorized

Sol och mat

Jag har haft en EPIC matdag. (Och jag använder inte “epic” som begrepp om jag inte verkligen menar det.)


Frukost/Lunch: En “Ultimate Veggie” på Swami Café. Största mackan jag har sett tror jag, så väl värd benämningen ultimate. Och en fruktskål.


Lunch/Middag: Andra halvan av frukostmackan (fördelen med storleken på amerikanska portioner är att man nästan alltid får två måltider till priset av en.) Och färska bär och frukt från lokala grönsaksmarknaden. På balkongen.

Vi spenderade halva dagen på stranden, och andra halvan cruisade vi nercabbat längs kusten i Dolly. Åh vad jag har längtat efter sommaren!

0 Comments

  • Ulf

    Sommaren är här i Stockholm också!
    Vi satt ute på Millesgården och åt en underbar lunch (dock ej veggie: Ceasarsallad resp Wallenbergare) i solen i internationell atmosfär. Där pratatdes franska, ddanska, engelska, kinesiska och svenska i salig blandning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *