Uncategorized

Vegas, baby!

Jag sitter på ett hotellrum i Las Vegas och dricker ljummen öl ur en kaffekopp. Det är eftermiddag och fortfarande gassande hett ute. Skillnaden i temperatur mellan kusten och öknen är markant så här års. Om en liten stund ska vi gå över till hotellet bredvid för årliga punkfestivalen/bowlingturneringen Punk Rock Bowling. Det enda som känns lite trist är att min nya make är kvar i Kalifornien. Fast, tjejweekend i Vegas – det kunde ju vara värre.

0 Comments

  • Ulf

    så går det när man lämnar maken vid kusten: man får hålla tillgodo med ljummen (och avslagen?) öl i kaffekopp i hettan.
    Själva är vi återburna till hemlandet – snuviga och febriga. Hoppas du frisknant till

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *