Uncategorized

Anthem for a Jaded Generation

Den här dagen artar sig ganska väl hittills. Strålande sol efter ett par molniga dagar, och efter jobbet fick jag gratis manikyr. Oklart riktigt varför – jag har så svårt att förstå vad folk som jobbar på nagelsalonger säger eftersom de så gott som alltid pratar helt obegriplig engelska. Men efter att ha väntat en stund fick jag en handskriven post-it av killen i kassan där det stod “Your services will be free today. Thank you for your patience.” Jag tror att de misstog mig för någon annan. Men inte mig emot. Sånt här händer mig hela tiden.

Det kanske mest uppenbara exemplet: Jag vet inte hur många gånger folk på fullaste allvar har trott att det är jag som är Katy Perry (trots att hon till exempel inte har några synliga tatueringar) och hur många gånger jag har ångrat att jag inte utnyttjat situationen till min fördel. Nu har jag inte långt svart hår längre, så mina dagar som Katy Perry är nog över för ett tag. Men gratis manikyr är i alla fall ett ganska så godtagbart plåster på såren.

(Det måste vara paraplyet som gör det…)


PS. Det är så mycket jordbävningar nu att när fönstren börjar skallra lyfter man knappt ett ögonbryn, och återgår till vad man höll på med. Vet inte om det betyder att man är för
blaserad för sitt eget bästa.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *