Uncategorized

Familjefest

Okej, alltså. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det här. Men idag skulle jag, Isaiah och hans 10-årige son gå ut och äta middag. Vi gick till en kinesisk restaurang i närheten. Kvinnan som visade oss till vårt bord var en kinesisk dam i 50-årsåldern, som genast spände blicken i mig och sa: “You’re so pretty, oooooh, so so pretty!”

Sen tittade hon på Isaiah och sa: “Is this your daughter?”

Okej. Konstpaus. Låt den frågan sjunka in.

Konversationen fortsatte ungefär så här.

Isaiah: “No. She is my wife.”
Damen: “Wife? Noooo, she looks so young, like, 16 or 17.”

Efter detta blev både jag och Isaiah ganska upprörda och lämnade restaurangen utan att beställa. Först en stund senare slog det mig hur roligt det var. Nu har jag gått runt och kallat Isaiah för “daddy” hela kvällen och det hela börjar bli en smula urvattnat. Men jag tänkte ändå att jag skulle dela med mig av händelsen som vann dagens världsmästerskap i dubbel förolämpning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *