Uncategorized

Om äpplen som inte faller långt från trädet

Har jag sagt att jag har bokat tid för att skriva teoriprovet för att ta motorcykelkörkort? Om två veckor händer det, äntligen. Och så idag skickade min pappa en så fin bild, lite på tal om ingenting, men ändå så himla passande. Min farmorsmor, som bodde i Boston-trakten på 1910-talet. Helt plötsligt får jag en biologisk förklaring till varför jag bor i USA och bara inte kan motstå tanken på att köra motorcykel. Det ligger alltså i släkten.

0 Comments

  • Anna Nio

    Fyfan vad kool, go farmorsmor, go! Och break a leg med teoriprovet, fast ett helt vanligt lycka till när det är dags för uppkörning, dock. Brutna ben i det läget verkar kass. 😀

  • Mami

    Ja, inga brutna ben tack! Min invändning mot motorcyklar handlar ju dock inte om brutna ben, utan rent allmänt mot deras livsfarliga funktion! Åh, vad jag önskar att du kunde ha nöjt dig med skydiving och bungyjump o sån't! Ja, vad som helst nästan – utom motorcyklar – min största fobi!! "Orolig mamma"

  • CINDERALLEY

    Anna: Ja, teoriprovet ska inte vara några problem. Men sen måste jag ju lära mig att KÖRA också, haha, det kan bli värre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *