Uncategorized

Den misslyckade biltjuven

En märklig sak hände idag. Jag gick till the Department of Motor Vehicles för att förnya registreringsbeviset för min Honda. Väl där fick jag veta att registreringen var i full process att överföras på någon annan. En för mig okänd person har alltså förfalskat min signatur på en bill of sale, gått till DMV, och försökt registrera min bil i sitt eget namn.

Eftersom jag hade kört dit i min Miata fick jag åka hela vägen hem och hämta den andra bilen, och köra tillbaka till DMV för att bevisa att jag hade den i min ägo. Hela processen tog över tre timmar och jag är mer än lovligt irriterad på den misslyckade biltjuven. Och på systemet som gör att man bara kan ta över ägandeskapet på någons bil hur som helst. Jag fick snubbens namn, så nu funderar jag på att polisanmäla. Alltså, att stjäla ägandeskapet på en bil utan att stjäla själva bilen är så himla konstigt. VEM GÖR SÅ?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *