Uncategorized

Oj, jag vann!


Jag fick en Blog Award av finaste Sofia, tack, vad snällt! Om man får en sån ska man:

-Kopiera Awardbilden i bloggen för att visa att du fått den.
-Tacka och länka tillbaka till den du fick den av.
-Ge vidare Awarden till 7 andra bloggare och länka till dem.
-Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Nu råkar det dock vara så att jag 1) inte läser speciellt många bloggar och 2) inte är någon förespråkare av kedjebrevsgrejer. Så jag länkar till sju fina bloggar, men känn er för all del inte tvingade att länka tillbaka eller skicka vidare om ni inte vill.

HEE HEE HEE HAW HAW HAW
– Aurora och jag spelade i samma band en gång för länge, länge sen. Hon tar fina bilder, skriver fina texter och har det bästa bloggnamnet.

Emmy Lennevald – Emmy och jag delade lägenhet i San Diego för två år sen. Nu bor hon på Nya Zeeland, reser en massa och bloggar om det.

Me Hearties – Anna är kanske inte den flitigaste uppdateraren, men den som väntar på något gott väntar inte förgäves!

Steady As She Goes – Andrea har en massa vettiga åsikter och gör roliga saker hela tiden.

Amanda Malm – Amanda modellar och jobbar på TV i Budapest och åker på festivaler och har fler bollar i luften än någon annan jag känner.

Vanodorm – Malin bor i Berlin och designar rock’n’roll-kläder för sitt eget märke Kissin’ Bombs.

Sen vill jag länka till Elina också, men hennes blogg är låst. Hon får ett hedersomnämnande i alla fall!

Och ja, här är sju “intressanta” saker om mig:

1. Jag använder nästan aldrig högklackat, trots att jag äger omkring 80 par högklackade skor.

2. Jag är extremt bra på att leva som om jag hade betydligt mer pengar än jag har – faktum är att jag är ganska fattig. Min man är precis likadan. Nästan allt i vårt hus – inklusive möbler, dator, stereo och en 62 tums TV – har vi antingen fått, hittat eller fyndat nästan gratis.

3. Jag vill absolut inte ha barn, men kommer nog att vara redo för en hundvalp om sisådär en 5-10 år.

4. Jag är väldigt envis, principfast och dålig på att kompromissa. Det resulterar i att jag oftast får min vilja igenom.

5. Jag har i perioder en närmast sjuklig besatthet av South Park. Jag har sett alla avsnitt ett flertal gånger – en gång såg jag alla avsnitt av de första 13 säsongerna på mindre än två veckor – och när jag pluggade på UCSD skrev jag en uppsats betitlad “South Park as a Modern Fable”, som senare gjorde att jag fick ett A på den kursen.

6. De enda DVD:er jag äger är filmen “Adaptation”, samt alla 7 säsonger av Gilmore Girls. Däremot har jag flera hundra böcker, som just nu ligger nerpackade i påsar i min pappas källare – men jag planerar att skeppa över dem hit och återuppbygga mitt förlorade bibliotek.

7. Jag har flyttat omkring 20 gånger, men bara bott i fyra städer. Jag älskar San Diego, men någon gång vill jag ändå bo i Berlin, Barcelona, New York, San Francisco och Sydamerika.

0 Comments

 • Anna Nio

  Åh, vad sött av dig, tack! 🙂 Hela sommaren har jag saknat blogg-ork, hoppas jag får lite mer tid och kraft att skriva igen snart, så kommer det mer inlägg igen. 😉

 • Sofia

  Om du bodde här skulle vi varit tvungna att sätta oss ner och tala om Gilmore Girls. Få saker gör mig på så dåligt humör som Gilmore Girls. Och du är inte den första jag känner vars smak jag litar på som gillar GG. Wierd.

 • Ulf

  Ja, jag tror det är dags att skeppa över böckerna. Grannen, i vars källare de egentligen står, undrar ibland vad det är för massa grejer. Och då menar han nog inte bara böckerna…
  Din envishet gör nog att böcker o annat plötsligt dimper ner i Carlsbad.
  Sen får jag det bara till tre städer – eller du kanske skiljer på SD och Carlsbad? I så fall blir det ju 4, förstås.

 • CINDERALLEY

  Pappa: Och alla mina skor ar i din kallare ocksa, va? Saknar skorna!
  Jo, Carlsbad och San Diego ar nog olika stader, aven om de bada tillhor San Diego County. Sa vi sager 4!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *