Uncategorized

The happiest place on earth

Igår hamnade vi av en händelse på Disneyland. Det var absolut inte planerat, men såna är vi – impulsiva. Det var ganska mycket precis som jag hade förväntat mig att “the happiest place on earth” skulle vara. Hurtigt, färgglatt, överdrivet och väldigt, väldigt amerikanskt. Alltså, missförstå mig inte, jag är en glad person. Men cynikern inom mig blir ändå ganska provocerad av den där påklistrade glad-till-varje-pris-hög-på-livet-mentaliteten som råder på Disneyland. Att det var gassande hett och inte gick att få tag på en kall öl någonstans var också lite surt.

Däremot ÄLSKAR jag bergochdalbanor. Det kan till och med vara det bästa jag vet i hela världen. Och på Disneyland finns det bergochdalbanor. Så helt bortkastat var det ju inte. Men nästa gång åker vi till California Adventure som ligger vägg i vägg med Disneyland istället, där det finns fler coola åk, och betydligt färre barnvagnar.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *