Uncategorized

Filmtipset

Som ni kanske har markt ar jag lite upptagen pa annat hall just nu och har knappt tid att blogga. Det ar mycket annat som lockar just nu. Till exempel har jag varit pa bio nastan varje dag de senaste veckorna, och darmed sett nastan allt som haft premiar nyligen. Sa blir det latt nar man gar pa bio gratis och inte har nagot battre for sig om kvallarna. Jag vet inte vad som visas i Sverige annu, men den har genomgangen kanske kan hjalpa atminstone nagon obeslutsam framtida biobesokare.

The American
Langsam men suspensful, som vi sager har. Manga doda svenskar. Och jag ar en sucker for George Clooney.
Betyg: 6 av 10

Piranha 3D
Precis vad man kan vanta sig av en film vars marknadsforing bygger pa gore, blood & naked chicks. Dock valdigt underhallande.
Betyg: 4 av 10

The Expendables
Alltsa, jag sag bara 20 minuter av den har, sa det vore inte rattvist att betygsatta. Jag ar helt enkelt fel malgrupp (=gillar inte hjarndoda actionrullar, aven om de ar gjorda med glimten i ogat).

Scott Pilgrim vs. the World
En valdigt originell film som var rolig pa vissa stallen, trakig pa andra, och helt utflippad genomgaende. Fick mig att vilja starta band igen.
Betyg: 6 av 10

The Other Guys
Manga klassiska oneliners (min favorit: “I got so drunk last night that I thought a tube of toothpaste was astronaut food”) och Mark Wahlberg ar forvanansvart rolig. Kommer sakert att ha uppnatt samma kultstatus som “Step Brothers” och “Anchorman” om nagra ar.
Betyg: 6 av 10

Dinner for Schmucks
Den har filmen hade jag sett fram emot i flera manader, mest pa grund av den fantastiska rollistan (Paul Rudd och Steve Carell ar tva av mina favvokomiker). Men herregud vilken besvikelse. Den var pa vissa stallen nastan outhardligt dalig. Och lite halvkul pa andra.
Betyg: 2 av 10

Inception
Vi sag den pa premiaren, och jag hade ingen aning om vad det var for film vi skulle se, eller att den var gjord av en av mina absoluta favoritfilmskapare, Christopher Nolan. Sa det var en glad overraskning nar jag insag att jag satt och tittade pa en av de basta filmer jag har sett pa valdigt, valdigt lange. Mindblowing.
Betyg: 10 av 10

Despicable Me
Sa himla fin och rolig. Borde heta Adorable Me.
Betyg: 7,5 av 10

Avatar (Extended Version, IMAX 3D)
Lite storre, lite langre, lite battre. Lite mer amerikansk helt enkelt.
Betyg: 8,5 av 10

Och idag har Machete premiar. Den har jag ju peppat pa ett tag, sa mojligen att vi gar och ser den ikvall. Jag lovar att uppdatera er i sa fall.

0 Comments

  • amanda

    Såg The other guys igår. Hahah den var faktiskt jävligt rolig! Mark kändes lite som att han skulle kunnat förstöra filmen, men han var ju bra! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *