Musik,  Sverige

In the band

Idag plockade jag upp min bas, för första gången på runt ett år. Dammig och ostämd har den stått i ett hörn i gästrummet, tillsammans med ett trumset och två gitarrer. Är det något jag saknar från Stockholm så är det att spela svängig punkrock med ett gäng svettiga grabbar på små krogar inför en massa fulla punkare. Det här saknar jag. Nu har jag inte spelat i ett band på alldeles för länge, och jag känner att det är hög tid att börja igen. Jag behöver musik, och inte bara i bilstereon till och från jobbet. Jag har alltså börjat vänja mina fingrar vid att spela bas igen.

I väntan på att hitta en replokal och lite fler folk till bandet kollar jag på den här videon och blir nostalgisk. Jag minns inte riktigt när vi spelade in den här – fyra år sen kanske? Jag ser himla liten ut i alla fall.

Här är en till, fast live. Vi spelade på Anchor i Stockholm tillsammans med Mimikry, av alla band. Ljudet är kanske världens sämsta, så om ni ska kolla på den här, gör det för den fina moshpiten. Och för att vi inte är nyktra någonstans. Om jag inte minns fel hade vi supit i 12 timmar innan vi gick på scen. Fina tider!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *