Uncategorized

What the fuck should I make for dinner?

Jag har en sån där period med noll matinspiration igen. Jag minns inte när vi åt middag hemma sist, men med tanke på att de pengar vi lägger på att äta ute varenda kväll skulle räcka till månadshyran for en mindre lägenhet känns det som att det är dags för förändring.

Svårigheten för mig ligger i att hitta inspiration och motivation till att ställa mig vid spisen varje kväll. Att läsa matbloggar tänker jag mig är ett bra sätt, för jag gillar ju faktiskt att laga mat, det är inte bara ett nödvändigt ont. Jag läser gärna Om jag var din hemmafru och
Den Bruna Maten, för att de är välskrivna och underhållande, men när det kommer till receptinspiration har jag inte mycket att hämta där eftersom jag a) inte äter kött, och b) av uppenbara skäl helst inte äter brun husmanskost från 70-talet heller.

Så, för tillfället förlitar jag mig på detta och klickar “I don’t fucking eat meat”. Perfekt.

Men kan någon tipsa om en matblogg eller två som inte är så jäkla fula i munnen?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *