Katterna

Tillökning

Innan vi fick hem Ninja var jag absolut inte en kattmänniska. Jag har alltid föredragit den villkorslösa hängivenheten från en hund framför katters egensinnighet, och de senaste åren har jag allra helst inte haft husdjur alls. Men vår kattflicka har på något vänster nästlat sig in i mitt hjärta och gjort mig till den blödigaste kattmamman någonsin. Så när Ninjas kattsyster Cloe, som råkar bo hos Isaiahs människosyster Melissa, fick ungar för 7 veckor sen bestämde vi oss ganska genast för att ta hand om en av ungarna. Idag hämtade vi alltså hem en till liten kattflicka. Hon har de blåaste ögon jag någonsin sett, trots att hon är nästan två månader gammal och de borde ha ändrat färg vid det här laget, så det lutar åt att vi kallar henne Blue.


PS. Jag hoppas att ni förstår att den här bloggen kommer tas över av kattungebilder för en överskådlig framtid. Känsliga läsare varnas härmed för cuteness overload.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *