Uncategorized

Day 02 – Your first love

Det här är svårt för mig att skriva något om eftersom jag alltid verkligen gillat att vara singel och därför haft extremt få pojkvänner. Jag vill säga att Isaiah är min första kärlek, vilket nog också är sant, men honom har ni redan hört en massa om. Så, jag tar och tolkar “first love” som “första pojkvän” istället, även om det inte nödvändigtvis var kärlek. 

Jag träffade Chabo på en fest när jag var 14. Han var ett par år äldre och bodde i Eskilstuna. Jag minns inte vad han hette på riktigt. Rikard kanske? Chabo hade tuppkam och var snäll. Vi träffades kanske två gånger under vårt tre veckor långa förhållande. Sen gjorde jag slut över Lunarstorm. Och så var det med det.

0 Comments

  • Mami

    Honom kommer jag faktiskt ihåg, han var hemma hos oss en gång (andra och sista gången ni träffades?). Jag kände mig aldrig riktigt bekväm med tuppkammar. Däremot tyckte jag väldigt mycket om Fredrik. För att inte tala om Isaiah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *