Uncategorized

Day 04 – What you ate today

Ur matsynpunkt är den här dagen något mer intressant (om man nu kan kalla någons matintag intressant) än mina vanliga dagar, eftersom jag för det mesta äter ungefär samma sak: filmjölk till frukost, pasta till lunch (rester från gårdagen) och pasta till middag. Och frukt till mellanmål.

Men. Idag hade jag slut på filmjölk. Det fick bli en ostmacka till frukost istället. Och till lunch åt jag sushi, vilket faktiskt är intressant utan ironi eftersom jag inte gillar sushi, alls. Men min man älskar’t, så jag gör allt i min makt för att börja tycka om det jag med. Eftersom jag inte äter fisk är utbudet dock något begränsat. Dagens lunch-sushi var rester från gårdagens middags-sushi, så det här är officiellt första gången någonsin jag ätit sushi två dagar i rad.

Eftersom jag precis slutat jobbet har jag inte hunnit med middag ännu. Men det är fredag, så vi går med all sannolikhet ut och äter någonstans. Troligen pasta. Nämnde jag att jag äter alldeles för mycket pasta?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *