Uncategorized

Day 06 – Your day

Söndagar har på senare tiden kommit att bli den absoluta höjdpunkten på min vecka, den dag jag lite i smyg går och ser fram emot under resten av veckan. Mina söndagar börjar med att jag åker till stallet och spenderar ungefär 3 timmar ute i solen med hästarna. Det spelar ingen roll om jag är bakis, förkyld eller allmänt osugen på att kliva upp ut sängen – så fort jag kommer upp på hästryggen försvinner alla såna problem. Det är fint. Jag har saknat det.

På söndagar har vi dessutom couple’s night med några par i vår vänskapskrets. Det började för några veckor sen med vin och sällskapsspel, och har nu utvecklats till att vi varje söndag ses hemma hos ett av paren och lagar middag tillsammans, spelar spel om vi hinner, men kanske mest äter och pratar. Och så rundar vi av det med att titta på AMC’s strålande nya zombie-serie The Walking Dead. Eftersom jag och Isaiah som bekant inte har TV hemma har vi fortfarande inte fått agera värdpar. Men med bara två avsnitt kvar av Walking Dead-säsongen blir det nog middag och sällskapsspel hemma hos oss också inom en snar framtid.

0 Comments

 • CINDERALLEY

  Jag VISSTE att det skulle komma en kommentar pa det. Bara for att det inte är män pa bilden betyder inte att de sitter och blir serverade drinkar pa verandan. Vi turas om att laga mat – och den som vill far hjalpa till, oavsett kon. (Vi har lesbiska par i bekantskapskretsen ocksa, men de far kanske inte laga mat alls eftersom det blir ojamlikt da?)

 • Ulf

  Tihi – det tog skruv
  Lesbiska par bör naturligtvis fördela arbetet som de önskar: av var och en efter förmåga, åt var o en efter behov. Det gäller nog homo- och heteropar lika.
  …men jag erkänner, att jag kan ju inte se på bilden vem i paret som är i köket…
  …sen undrar jag ju ändå: "den som vill får hjälpa till oavsett kön". Den som inte vill slipper då, oavsett kön?

 • Mami

  Själv blir jag gärna serverad drink på verandan – men för jämlikhetens skull brukar jag hjälpa till i köket – duka, riva morätter, fixa sallad t ex. Och ta hand om disken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *